inspirace č.3 – monsterová

Naši monsterovou inspiraci si určitě oblíbí milovníci jednoduchosti a čistých linií. Bíla a zlatá ve spojení s typicky tvarovanými monsterovými listy, rozehrávájí na svatební tabuli svoje osobité kouzlo. Tak se nám to prostě líbí!

Navíc psát na listy, je teď trendem a jmenovky na stole, jsou na svatbě nezbytností. Nám listy popsala svým kaligrafickým písmem, naše fotografka Anička, co snad umí úplně všechno :).

Zlaté příbory, ty jsou u nás teď hodně oblíbené! Co na ně říkáte? Dodávají slavnostní atmosféru a přitom nepůsobí kýčovitě.

Pro naši modelku nevěstu Mladu jsme vybrali velmi jednoduché a elegantní šaty ze salónu Momenty a hned bylo jasno, že k takovým svatebním šatům musí být rozverná a dominantní svatební kytice a jak jinak než v bílé a zelené.

Jednoznačně si tento styl svatby zaslouží světlý a minimalistický interiér, ale dovedeme si ho představit třeba i na zahradě, tak jako jsme ho fotili my.

koncept a styling: MILLION BELLS//  foto: Fotím šaty: Momenty // make-up: Visage by Gabriela // květiny a dekorace: MILLION BELLS lokalita: Hlídka Špilberk

Sdílet