Jak vše probíhá?

Jak vše probíhá a co můžete očekávat?

Většina z Vás se vdává či žení poprvé a tak zkušenosti se svatební koordinátorkou nebo svatební agenturou nemáte žádnou. A je to pochopitelné. V tomto článku Vám chci popsat, co můžete očekávat od spolupráce s námi.

Abychom, co nejlépe pochopili Vaši představu o svatebním dni, preferujeme osobní schůzku, kde vše pečlivě probereme. První schůzka je vždy nezávazná a zdarma. Poté Vám na základě Vašich požadavků připravíme podrobnou nabídku, kalkulaci a harmonogram příprav.

Jakmile si vše potvrdíme, můžeme začít s přípravami. Vy si vybíráte a my zařizujeme. Vše postupně, podle důležitosti a rozsahu, na kterém jsme se dohodli.
Veškeré podklady zasíláme ke schválení, včetně průběžného rozpočtu, takže vše máte pod kontrolou.

Je několik možností naši spolupráce. Můžeme se Vám postarat o celou svatbu od samého začátku plánování do konce svatebního dne nebo jen určitou část. Pro nás je ale důležité, splnit vše na čem jsme se dohodli a být Vám k dispozici pokud nás budete potřebovat. A co potřebujeme o Vás? Co nejvíce informací o představě, věcech a dodavatelích, které jste si domlouvali sami. Určitě nám nezapomeňte sdělit něco o Vašich svatebních hostech. Cokoliv co Vás napadne pro nás může být důležité. Ano, někdy i drobnost a může se předejít mnoha komplikacím.

Společné schůzky probíhají podle potřeby a na mailu či telefonu jsme téměř nepřetržitě. Poslední naše předsvatební setkání je těsně před svatbou a zde už jen ladíme poslední detaily.

A proč si vybrat právě nás?

Jednoduše pro tyto naše priority. První je spolehlivost a zkušenosti a ty jsme připraveni využít při každém plánování a na každé svatbě. Zrovna tak individuální přístup a flexibilitu. Máme tolik svatebních koordinací, kolik jich jsme schopni zvládnout. Chceme mít dost času na všechny přípravy a koordinace a zároveň mít prostor být flexibilní. Stejně tak věnujeme pozornost konceptu svatby a jejímu designu. Téměř na všech svatbách připravujeme svatební květiny a půjčujeme svatební dekorace. To nám umožňuje co nejlépe splnit požadavky na výzdobu a vše sladit do ideálního celku. K tomu nám pomáhají i naši ověření dodavatelé. Vždy jich máme na výběr více, tak aby splňovali finanční požadavky a koncept svatby.

Co všechno je potřeba naplánovat a zajistit si můžete přečíst zde.

Nezbývá než se těšit na schůzku, začít plánovat a připravovat…a třeba právě s Vámi!

Sdílet