Naše sweet bary

Jedno je jisté, sweet bar neboli sladký koutek, je již neodmyslitelnou součástí každé svatby. Jen co skončí svatební hostina, už se všichni poohlížejí po něčem sladkém. Můžete je uspokojit svatebním dortem, který zakrojíte hned po hostině nebo hosty necháte ochutnávat ze sladkého koutku.

Sweet bary nabízíme ve třech variantách, ze kterých si vyberete ten, který nejlépe zapadne do vašeho svatebního konceptu. Stačí ho jen dozdobit květinami nebo dalšími dekoracemi ve stylu Vaši svatby. To už je na individuální domluvě a výběru.

Vše Vám přivezeme, nachystáme a nazdobíme, a to včetně vybraných dezertů od Petry z Holy Sugar. Následující den vše odvezeme a uklidíme.

Takže pokud Vás naše sweet bary na klíč zaujali, pište, volejte, rezervujte!

 

Sweet bar pro svatby romantické, vintage a klidně i venkovské 🙂

   

 

Jednoduchost a strohost tohoto sweet baru nabízí možnost dozdobit si ho podle svého konceptu a barevnosti. Stačí pár drobností a máte osobitou výzdobu.

 

Tento styl nás baví a pro milovníky rustikálních svateb je ideální. My ji pojali trochu jinak a inspirovali se v Toskánsku. Podívat se jak vypada celá toskánská svatební inspirace můžete zde         

Dekorace a styling: Million Bells / Foto: Fotím / Dezerty: Holy Sugar

Sdílet